Leuke paard- en ruiter spullen op minihorseshop

- Verloopt:

Reacties uitgeschakeld voor Leuke paard- en ruiter spullen op minihorseshop

succes 100%
Deze kortingscode is niet meer geldig.
Promo:

Kortingscode Details

Als je aan paardensport doet, weet je als geen ander dat je hier veel spullen voor nodig hebt. Als je op zoek bent naar leuke paard- en ruiter spullen voor een mooi prijsje, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Op www.minihorseshop.nl kun je alles vinden voor de paardensport.

Groot assortiment
De website heeft een groot assortiment wat betreft paard- en ruiterspullen. Minihorseshop heeft al jarenlang ervaring en weet als geen ander wat je nodig hebt voor jezelf en voor je paard. Als je hier je aankoop doet, dan heb je te maken met een echte specialist. Zij hebben alles in huis voor je minipaard of shetlander. Inmiddels bieden zij een nog groter assortiment aan. Nu kun je ook alles voor grote paarden kopen in de online webshop. Omdat het assortiment erg groot is, is er voor iedereen wel iets passends te vinden.

Voordelige bekende merken
Aan paard- en ruiter spullen ben je al snel veel geld kwijt. Minihorseshop zorgt ervoor dat je bekende merken kunt kopen zonder dat je hier ontzettend veel geld aan kwijt bent. Denk aan bekende merken zoals Horseware, BR en Kensington. Daarnaast heeft Minihorseshop ook een eigen lijn. De kwaliteitslijn MHS biedt je onder andere mooie dekens, hoofdstellen en halsters. Zij zijn nog steeds elke dag bezig om de kwaliteit van hun eigen lijn verder te verbeteren. Minihorseshop biedt je mooie spullen aan, maar daarnaast vinden zij nog iets belangrijker en dat is de veiligheid. Met spullen van Minihorseshop kun je erop vertrouwen dat je veilig kunt paardrijden.

Snelle verzending
Natuurlijk willen wij het liefst dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Heb je besteld voor 17:00 uur? Dan kun je verwachten dat de bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Je hebt de mogelijkheid om via IDEAL te betalen, maar ook betalen na ontvangst behoort tot de betalingsmogelijkheden.