Winkel RSS

Homefitness4you

Homefitness4you is de online speciaalzaak waar u terecht kunt voor al uw fitness apparatuur en benodigdheden om op een verantwoorde manier thuis te gaan sporten. Met o.a. de merken PowerPlate, Tunturi, Bremshey, Life Fitness, Marcy, Gaiam, Flow Fitness, Spinning en Tanita heeft u een ruime keuze in eerste klas spullen en ze zijn bij Homefitness4you van de service. Want u krijgt een uitgebreide service op alle producten, advies op voorhand en eventuele montages en instructies bij levering.

Thuis aan uw conditie werken

Bij Homefitness4you is de gedachte dat iedereen van thuis uit aan zijn gezondheid kan werken en zijn conditie op peil kan houden. Want sporten is nog steeds een van de beste manieren om gezond en fit door het leven te gaan. En de drempel om te gaan sporten is toch een stuk lager als u lekker vanuit uw eigen huis dit kan doen. Lekker fit blijven en niet teveel kwijt zijn aan fitness benodigdheden, dan bent u bij Homefitness4you op het juiste adres.

Kortingen en acties

Profiteer nu ook nog eens met een van bijgaande kortingscode acties van Homefitness4you om extra voordelig uit te zijn, kijk nu snel hieronder voor de actuele kortingen en acties.

http://www.homefitness4you.nl/

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er is momenteel 1 verlopen kortingscode
succes 100%
Code:

5% korting op het gehele assortiment van Homefitness 4 you

Krijg nu maar liefst 5% korting op het gehele assortiment van Homefitness 4 you waardoor u extra voordelig online uw fitness apparatuur en benodigdheden kunt aanschaffen. Hiervoor hoeft u enkel bijgaa... meer ››

Categorie:

Tags: