Winkel RSS

Icentre

ICentre is een van de hoogst gewaardeerde resellers van Apple apparatuur en producten in Nederland. Dit komt o.a. doordat ze al 20 jaar de klant voorzien van uitstekend advies en service en u goed advies kunnen geven op het gebied van audio, video en grafische toepassingen voor de thuisgebruiker, maar ook voor de zakelijke gebruiker bent u bij Icentre op het juiste adres.

Alles van Apple

Als u fan bent van de Apple producten dan bent u hier bij ICentre op het juiste adres, want ze hebben echt waar alles van Apple wat u maar kunt bedenken. Natuurlijk de nieuwste Iphones, Imacs, Macbook pro’s en Apple tv, maar vaak kunt u hier ook nog terecht voor de iets oudere producten en ook apparatuur en diensten welke (nog) niet in Nederland bekend zijn. Dit tegen scherpe prijzen omdat ze rechtstreeks bij Apple inkopen.

Service en klantgerichtheid

Bij Icentre weet u dat u ook standaard verzekerd bent van een uitstekende service. Mocht het namelijk zo zijn dat uw product defect is geraakt dan word het ter plekke voor u opgelost, of een oplossing aangedragen waar u wat mee kunt, dit omdat ze een eigen repair centrum hebben. Maar ook voor advies om van Windows over te stappen naar de Mac bent u hier op het juiste adres en krijgt u een kundig antwoord op uw vragen zodat u ook daadwerkelijk hier iets mee kunt doen. Kortom ICentre is de winkel waar u terecht kunt voor goed advies.

http://www.icentre.nl

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er is momenteel 1 verlopen kortingscode
succes 100%
Code:

10% korting op alle Macs bij ICentre

Profiteer nu zo vlak voor het nieuwe schooljaar van deze te gekke kortingscode actie van ICentre. U ontvangt namelijk bij gebruik van bijgaande ICentre kortingscode maar liefst 10% korting op praktisc... meer ››

Categorie:

Tags: