Winkel RSS

Labelfriends

Labelfriends is de online plaats waar u moet zijn voor al uw labels. Er zijn vele soorten labels verkrijgbaar en er wordt veelal door ouders besteld voor hun kind als ze naar school of kinderdagverblijf gaan. De stickers die u namelijk bij Labelfriends besteld zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee en zijn daarbij nog leuk ook.

Naamstickers

Dit zijn de labelstickers waarmee Labelfriends het meest bekend om staat. Deze stickers gaan namelijk lang mee en worden het meeste gebruikt door ouders om de spullen van hun kind te merken, denk hierbij aan drinkbekers, broodtrommeltjes etc. voor als uw kind naar school gaat. Hierdoor zijn de spullen van uw kind goed te herkennen en raken ze niet zomaar kwijt. Labelfriends is al jaren de meest toonaangevend naamstickers leverancier en dat komt omdat ze voor een scherpe prijs, goede kwaliteit naamstickers leveren.

Kledingstickers en meer

Naast de bekende naamstickers kunt u nog veel meer soorten stickers bestellen bij Labelfriends, waaronder de kledingsticker. Deze zijn zo ontworpen dat ze goed aan kleding blijven zitten (waslabel bijvoorbeeld) waardoor de kleding van uw kind ook goed te herkennen is.

http://www.labelfriends.nl/

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er is momenteel 1 verlopen kortingscode
succes 100%
Code:

20% op het hele assortiment van Labelfriends

Profiteer met bijgaande kortingscode van maar liefst 20% korting op het gehele assortiment van Labelfriends in de maand januari. Wilt u labels bestellen voor uw kind op school? Of gaan ze net naar de ... meer ››

Categorie:

Tags: