Winkel RSS

Philips

Philips is ondanks alles nog steeds Nederlands trots en dat is niet voor niets. Waar Philips in de 19e eeuw begon met het maken van lampen d.m.v. productiewerk zijn ze in de loop van de 20e eeuw uitgegroeid tot een van de grootste elektronica bedrijven wereldwijd. Eind 20e eeuw kende Philips zijn grootste successen met de kleurentelevisie, uitvinding van de cd en een hele sterke licht divisie. Hier is in de loop van der tijd wel weer verandering in gekomen en Philips is zich steeds meer gaan richten op de verzorgingsproducten en de medische sector. Maar nog steeds is Philips een enorm bedrijf met bijna overal wel een aandeel in als het gaat om electronica.

Ruim assortiment in verzorging

Een van de speerpunten van Philips de laatste jaren is toch wel de verzorgingslijn, denk hierbij aan het elektrische scheerapparaat, tandenborstels, ladyshave en ga zo maar door. Een van de voordelen van een Philips product kopen is namelijk nog steeds dat u uitstekende kwaliteit in huis haalt met een goede service. De producten bij Philips worden namelijk continue verbeterd met als resultaat dat ze vaak als beste uit de bus komen in diverse onderzoeken.

Audio en Televisie

Philips heeft de laatste jaren veel ingeleverd op het gebied van Audio en Televisie, waar ze eind jaren 90 nog een van de grotere spelers waren op deze markten, zijn ze inmiddels ingehaald door de Zuid Koreaanse merken, Philips heeft daarom ook besloten om deze markt grotendeels qua productie achter zich te laten en zich puur te willen richten op ontwikkeling. Hierdoor brengen ze nog maar mondjesmaat nieuwe producten uit in de Televisie lijn en nog net wat meer in hun audio lijnen als 5.1 surroundsets, blu-ray spelers en de headsets. Wat ze uitbrengen is nog steeds van goede kwaliteit en daarom ook nog steeds aan te raden.

Kortingen en aanbiedingen

Philips heeft vele soorten producten en doordat ze rechtstreeks vanuit hun eigen webshop verkopen zijn ze vaak al goedkoper dan de producten van Philips die in de winkel liggen. Maar van tijd tot tijd hebben ze ook nog eens leuke Philips kortingscodes beschikbaar waardoor het nog interessanter is om een Philips product te kopen. Bekijk de actuele aanbiedingen en kortingscode acties hieronder en profiteer!

http://www.philipsstore.nl/

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er zijn momenteel 3 verlopen kortingscodes
succes 100%
Code:

4 gratis opzetborstels bij een Sonicare tandenborstel

Profiteer nu direct bij Philips zelf van deze aanbieding, want u krijgt maar liefst 4 gratis opzetborstels als u een Sonicare tandenborstel bij Philips besteld met een minimale bestelwaarde van 65,- H... meer ››

succes 100%
Code:

20% korting op alle Philips buitenverlichting

Profiteer nu nog snel van maar liefst 20% korting op alle Philips buitenverlichting bij gebruik van deze kortingscode.... meer ››

Categorie:

Tags:

succes 100%
Code:

Philips 50,- kortingscode Wake-up light

Philips 50,- kortingscode Wake-up light Actie: EUR 50,- korting op nieuwste Wake-up light!  ... meer ››

Categorie:

Tags: