Winkel RSS

Van Keeken Schoenen

Van Keeken schoenenwinkel verkoop ook schoenen via hun prachtige online schoenen webwinkel waar je gemakkelijk online schoenen kunt bestellen, Van Keeken schoenen is gevestigd aan de “Van Mandersloostraat 27” in Alphen aan den Rijn, voor de openingstijden van deze fysieke winkel kunt u op de website van Van Keeken schoenen kijken. Bij Van Keeken Schoenen heeft door de jaren kwaliteit altijd hoog in het vaandel gestaan en dat staat het nu nog steeds! Inmiddels al vijf generaties lang. De eerste generatie van Keeken begon ongeveer 200 jaar geleden met schoenen maken, verkopen en herstellen. De gebroeders van Keeken (derde generatie) richtten zich, naast schoenreparatie en pedicure, meer op het verkopen van schoenen in de winkel aan de schoolstraat nr. 8 Rond 1954 werd de winkel aan de van Mandersloostraat geopend.

Schoenen voor iedereen

VanKeekenschoenen.nl heeft een ruim assortiment merkschoenen en jarenlange ervaring. Bekijk de website voor de laatste kortingsacties, aanbiedingen en het volledige assortiment online. Met o.a. de merken Giorgio, Blackstone, Van Lier, Clarks en nog veel meer is Van Keeken schoen de online schoenen winkel voor wat andere merken, en nu ook voordelig als u een van onderstaande actiescodes gebruikt.

http://www.vankeekenschoenen.nl

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 0 actieve coupons

Sorry, er zijn geen kortingscodes gevonden.

Verlopen kortingscodes

Er is momenteel 1 verlopen kortingscode
succes 100%
Code:

10% kortingscode Van Keeken Schoenen online

Met deze kortingscode krijgt u maarliefst 10% extra korting bovenop de opruimprijs in de online schoenenwinkel van Van Keeken Schoenen, een prachtige online schoenenwebwinkel van een familiebedrijf di... meer ››