Over ons

Wat bieden we u?

Wij van kortingscodeplaats bieden u vele kortingscodes aan van vele online winkels. Of we het nu hebben over de grote namen in de online webwinkel wereld of de kleine winkeltjes, dit maakt ons niets uit. Wij willen namelijk iedereen mee laten profiteren van de leukste kortingen en acties, en proberen daarom deze ook continue aan te laten vullen. Hierdoor heeft u een ruime keuze tussen de vele acties van de winkels waar u al bij wou bestellen of komt u juist op een leuk idee om een keer bij een andere winkel iets te bestellen.

Wij proberen dagelijks voor u de nieuwste kortingscodes te verzamelen en deze via onze website aan te bieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van nieuwe acties, aanbiedingen en leuke kortingscodes.

Hoe kunt u de kortingcodes gebruiken?

Het gebruik van kortingscodes is eigenlijk heel simpel. Als u een kortingscode gevonden heeft die u wilt gaan gebruiken kunt u op de knop kortingscode klikken, hiermee word er een pop-up geopend waarbij de kortingscode zichtbaar word, kies hierbij voor de knop kopieer en vervolgens kunt u naar de website van de desbetreffende webwinkel gaan om uw bestelling te plaatsen. Als u vervolgens moet afrekenen heeft u ook de mogelijkheid om de zojuist gekopieerde kortingscode in te voeren, u kunt deze dan plakken in het daarvoor bestemde veld en uw korting word meteen verrekend.

Over Kortingscodeplaats

Kortingscodeplaats.nl verstrekt kortingscodes voor online webwinkels. Wij zorgen voor extra korting bij uw favoriete winkels!

 

Kortingscode Plaats
Logo